Havearkitekterne

HAVEARKITEKTERNE

Have-idéer er en landskabs- og havetegnestue, der tilbyder rådgivning til alle, der har brug for hjælp til at realisere deres ønsker og drømme til haven, udeareal og landskab.

Have-idéer blev grundlagt af havearkitekt og gartner Laila Sølager, og føres i dag stolt og kyndigt videre af havearkitekterne Elsa Eskesen og Jacob Keemink. Have-idéer er i dag en del af Anlægsgartnerfirmaet ANDREAS aps, som vi arbejder tæt sammen med, men arbejder også gerne sammen med andre anlægsgartnerfirmaer.

Jacob Keemink

Jeg er uddannet arkitekt på Arkitektskolen Aarhus og har siden arbejdet som landskabsarkitekt med en særlig lyst til at beskæftige mig med planter. Gennem yderligere uddannelser, snedkerskolen og tegneakademiet i Viborg, har jeg fået en særlig sans for detaljering og tegnekundskab. Det bruger jeg hver gang jeg arbejder med planlægning af haver, lige fra idé til skitse til færdig haveplan med planteliste.

Tlf: 51 37 38 48

Email: jacob@have-ideer.dk

Elsa Eskesen

Jeg er uddannet jordbrugsteknolog og har flere års erfaring med havedesign og indretning af byrum og grønne områder. Min erfaring og plantekendskab bruger jeg til at skabe grønne løsninger med afvekslende udtryk og årstidsvariation. Jeg hjælper haveejere med at få sat ord og handling på deres havedrømme, så de kan gå fra drøm til virkelighed.


Tlf: 28 97 85 79
Email: elsa@have-ideer.dk